MY 20TH BIRTHDAY II : Q&A SESSION.

Thank you all for your well wishes and prayers. I pray that celebrations will never cease from your lives in Jesus name.

The question and answer session is finally here. Thanks so much for your questions. So, what are we waiting for, let’s begin;

Diana from myhorsestories.blog asked the following questions;

1) What will you be studying at the University? Will it be something you’ve always wanted to do “when you were younger and thought this is what I want to be when I grow up”?
ANSWER: I will be studying pharmacy in the university. I have always wanted to study pharmacy since I was 11 years old.

2) How will you celebrate turning 20?
ANSWER: The first thing I will do is thank and praise God for the gift of life after which I will receive calls and gifts from well wishers and afterward, see what the rest of the day will hold for me.

3) What’s your favorite pastime?
ANSWER: My favorite pastime is singing and hanging out with friends. I would like to be a singer in the nearest future.

Matt from jesusluvsall.org asked the following questions;

4) What is your favorite song?
ANSWER: My favorite song is momoore (I appreciate) by Jaymikee.

5) What do you enjoy doing in your free time?
ANSWER: I really enjoy singing and hanging out with friends.

6) What bible verse has meant a lot to you recently?
ANSWER: 1st corinthians 2:9 is the bible verse that has meant a lot to me recently and it says, eyes have not seen nor ears heard neither has it entered into the heart of man the things God has prepared for them that love him. The verse has made me realized that what God has prepared for me and where he is taking me to will shock the world (because they won’t be expecting it) all because I love him.

May from creativemay.com.ng asked the following questions;

7) How does it feel to be 20?
ANSWER: It feels great, it feels awesome. No more a teenager. I feel like a big girl πŸ˜‚.

8) What do you love the most about blogging?
ANSWER: What I love most about blogging is inspiring others to be better individuals, motivating them to achieve their goals and dreams and also meeting and knowing fellow bloggers.

9) Where is the party at?Β πŸ˜‚πŸ€£
ANSWER: The party is at my house here at Ibadan Nigeria. You are all invitedπŸ˜€.

Anyone with more questions can ask in the comment session, I will definitely reply.

Thanks for reading and God bless you.

Advertisement

6 thoughts on “MY 20TH BIRTHDAY II : Q&A SESSION.

  1. What a beautiful post, Happy Birthday to you and how wonderful to turn 20! β€οΈπŸŽ‚πŸŽŠπŸ’– I loved all the answers, studying pharmacy is wonderful and it truly helps people. Your pastimes are so fun and I Love your favorite bible verse. You are so sweet and truly a gift from God, and I agree with your blogging answer!! It’s amazing how we have been able to meet through blogging! Have a WONDERFUL birthday week!! πŸ’œ

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s